Spring til hovedindhold (tryk på Enter)
Varenr. 010-01884-00

ECHOMAP™ Plus 42cv

2.859,00
DKK

På fjernlager 3-6 dage

En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur Lysstærk, refleksfri 4.3 tommers kombinationsenhed Indbygget support af Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og... Læs mere

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fragt til hele Danmark

    Du kan også altid hente gratis i vores butik på Bådebyggervej 1 i Næstved

  • Hurtig levering

    Vi sender varer afsted hver dag og hvis varerne er på lager kan du forvente levering efter 1-2 hverdage.

  • 365 dages returret

    Vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig.

En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur

Lysstærk, refleksfri 4.3 tommers kombinationsenhed

Indbygget support af Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og CHIRP ClearVü™ scanning ekkolod (transducer sælges separat)

Forudindlæst globalt baggrundskort; kompatibel med BlueChart® g3 og premium BlueChart® g3 Vision kort over kystområder med integreret Navionics® data og Auto Guidance1 teknologi

Indbygget Garmin Quickdraw™ Contours kortlægningssoftware opretter med det samme personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker

Del waypoints og ruter med andre ECHOMAP™ eller STRIKER™ enhederDenne kompakte kombinationsenhed har mange indbyggede fordele. Den er nem at montere og endnu nemmere at bruge, og den har en lys 4.3" skærm, der er let at læse på en solrig dag på vandet. Den leveres med forudindlæst globalt baggrundskort og er kompatibel med vores BlueChart g3 og premium BlueChart g3 Vision kort over kystområder med integreret Navionics data og Auto Guidance1 teknologi. Forudindlæst globalt baggrundskort og BlueChart g2 HD og BlueChart g2 Vision HD kompatibilitet. Desuden vil Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren straks oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker. Derudover kan du dele waypoints og ruter med andre ECHOMAP- eller STRIKER-enheder. Den er også udstyret med en hurtigtudløsende holder, der giver dig mulighed for hurtigt at fjerne enheden fra strømforsyningen og holderen.


Forskellen ved Garmin CHIRP

De indbyggede ekkolodfunktioner i ECHOMAP Plus 42cv omfatter vores traditionelle CHIRP ekkolod, som er en af de mest sofistikerede ekkolodsteknologier til fiskeri og sejlads. CHIRP traditionelt ekkolod giver utroligt klar måladskillelse og -definition, fordi den lægger endnu mere energi i målet end traditionelle ekkolod. Det giver også understøttelse af traditionelt ekkolod til Minn Kota® og MotorGuide® trollingmotorer med integrerede transducere.


Klare scanningsekkolodsbilleder

Garmin CHIRP ClearVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk billede af det, der er under din båd. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk.


Quickdraw Contours til oprettelse af dine egne kort

Du kan med det samme oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, og tilpasse dem, så de passer til dine behov. Det er dine kort - du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Quickdraw-fællesskabet på Garmin Connect™.


Opgrader til vores bedste kort på vandet

Gå et trin videre med BlueChart g2 HD eller BlueChart g2 Vision HD¹, som tilføjer Auto Guidance1 og andre fantastiske funktioner. En enkelt kortlæser til microSD™ kort giver mulighed for at udvide hukommelsen ved køb af ekstra kort.


Tag din ECHOMAP Plus med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din ECHOMAP Plus kombinationsenhed godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af ledninger fra enheden, fordi ledningerne sættes direkte i holderen. Dette giver dig mulighed for hurtigt at montere og frakoble din ECHOMAP Plus fra holderen og strømforsyningen.

ProduktDetaljer:
SKU 010-01884-00
GTIN 753759185367
Oprindelsesland TW
Vægt 1080

Lignende produkter

Relaterede varer