Spring til hovedindhold (tryk på Enter)
Varenr. 010-01248-80

GMI™ Wired Start Pack 52

13.449,00
DKK

På fjernlager 3-6 dage

En perfekt start på dit nye instrumentnetværk ombord GMI 20 marineinstrument, gWind™ transducer og Airmar®DST810 transducer medfølger GMI 20 instrumentet har en... Læs mere

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fragt til hele Danmark

    Du kan også altid hente gratis i vores butik på Bådebyggervej 1 i Næstved

  • Hurtig levering

    Vi sender varer afsted hver dag og hvis varerne er på lager kan du forvente levering efter 1-2 hverdage.

  • 365 dages returret

    Vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig.

En perfekt start på dit nye instrumentnetværk ombord

GMI 20 marineinstrument, gWind™ transducer og Airmar®DST810 transducer medfølger

GMI 20 instrumentet har en letaflæselig, lys 4” farveskærm med en pålimet glaslinse med antirefleksbehandling

gWind transduceren har en trebladet propel og twin-fin design

DST810 smart-transducer til montering gennem skroget giver data om vanddybde, vandhastighed og vandtemperatur – plus gyro-data til indtastninger om heel/trim og pitch/roll

Trådløs forbindelse til enheder med Bluetooth® teknologi muliggør DST810 kalibrering direkte via Airmars Cast app

Nem plug-and-play-installation og integration med Garmin plottere via NMEA 2000® netværket

En god begyndelse eller komplet pakke

Med en GMI Wired Start Pack 52 får du alt det udstyr, du skal bruge for at vide, hvad der sker med vinden og vandet. Hvis du ønsker at installere mere end ét instrument i dit netværk, er dette den perfekte startpakke. Når du bruger NMEA 2000 netværket, er det let at udvide med det antal instrumenter, du vil have.

GMI 20 marineinstrument

Den digitale GMI 20 marineinstrumentskærm har en perfekt udformning til både motor- og sejlbåde. Den store og klare 4" farveskærm med ekstra store tal, der er lette at læse på afstand, har en synsvinkel på 170 grader og er beregnet til at give en klar visning af dybde, hastighed, vind og mere end 100 andre marine og bådparametre.

En linse, der er klæbet på glasset på GMI 20, forhindrer sløring og forbedrer kontrasten. Læsbarheden i dagslys er forøget med en farveskala med stor kontrast. For at give en forbedret synlighed om natten kan du vælge mellem farveskalaer i rød/sort, grøn/sort eller den normale nattilstand sammen med en dæmpningskontrol. Skærmbillederne kan være indstillet til automatisk rulning – der skiftes mellem siderne, uden at du behøver at gøre noget. Dette er især en fordel for sejlere, da det giver dig mulighed for at installere enheden eller enhederne på flere forskellige steder på båden. Standardprofiler kan tilpasses til motorbåd, sejlbåd, fiskeri, motor/brændstof samt flere andre brugerspecifikke profiler. Strømforsyning sker via NMEA 2000 netværket.

gWind transducer

gWind transducer har twin-fin teknologi med trebladet propel, som giver mere nøjagtig reel vindhastighed (True Wind Speed – TWS) i lettere vinde, mens twin-fin designet giver en mere stabil sand vindvinkel (True Wind Angle – TWA). I modsætning til kop-designet er den trebladede propel altid effektiv. Kombineret med optisk aflæsning giver denne transducer overlegen nøjagtighed ved lave vindhastigheder samt fremragende linearitet.

Airmar DST810 transducer til montering gennem skroget

DST810 kombinerer præcise dybde-, hastigheds- og temperaturdata med gyro-data til indtastninger om heel/trim og pitch/roll – som den leverer til NMEA 2000 netværket og GNX 20™ instrumentet. Denne transducer med multisensor kan aflæse dybder på op til 100 m (330 fod), giver hurtig signaludgang på 5 Hz for vandhastighed og har en driftsfrekvens på 235 kHz med en kegleformet strålebredde på 10 x 44 grader. Desuden muliggør trådløs forbindelse til enheder med BLUETOOTH teknologi DST810 kalibrering direkte gennem Cast appen fra Airmar. Avanceret hastighedskalibrering giver mulighed for kalibrering ved flere heel-vinkler og -hastigheder.

1 Kræver yderligere kursføler.
Bluetooth navnet og de dertilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens.
ProduktDetaljer:
SKU 010-01248-80
GTIN 753759261009
Oprindelsesland TW
Vægt 4460

Lignende produkter

Relaterede varer