Spring til hovedindhold (tryk på Enter)
Varenr. 1F06201BL

Mercury F 6 MH

10.150,00
DKK

På fjernlager Forventet levering: 5-7 hverdage (forespørg gerne inden ordre.)

Mercury F6 MH Påhængsmotor

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fragt til hele Danmark

    Du kan også altid hente gratis i vores butik på Bådebyggervej 1 i Næstved

  • Hurtig levering

    Vi sender varer afsted hver dag og hvis varerne er på lager kan du forvente levering efter 1-2 hverdage.

  • 365 dages returret

    Vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig.

Mercury F 6 MH Påhængsmotor


Denne Mercury F 6 MH påhængsmotor er kendt for at være blandt de letteste på markedet i dag. Her får du nemlig en påhængsmotor som er nem at transporter og montere på småbåde og gummibåde. For bådejeren kan dette være en fordel hvis du ønsker at tage motoren med når du forlader båden.
Her får du også en bådmotor fra Mercury som du enkelt kan tage med i sommerhus eller på ferie.

Det er netop den lave vægt (Mercury påhængsmotor F6 MH vejer kun 25 kilo) og det bekvemt placerede bærehåndtag gør det nemt og helt uproblematisk at bære denne Mercury motor ned til båden. Som med alle Mercury påhængsmotorer er også denne 6 hestes påhængsmotor underlagt de samme strenge teststandarder, som de større Mercury motorer og lever op til de forventningerne som bådejer har til en bådmotor i denne kaliber.

Her får du en 4-takts påhængsmotor som både er støjsvag og har et lavt benzinforbrug hvilket gør dem til det oplagte valg når der skal vælges en Mercury påhængsmotor til gummibåden, den mindre jolle eller til sejlbåden. Det at netop denne version af Mercury Påhængsmotor  F6 MH er med langt ben, gør den særlig velegnet til sejlbåde og joller med langt agterspejl.

Mercury motor med ekstrafunktioner


Hver eneste transportable 4 takts Mercury motor er fuld af ekstra funktioner. Dette viser sig fra det automatiske låsesystem bak, til de praktiske integrerede brændstoftanke. 4 takts Mercury motor har fået den samme korrosionsbeskyttelse, som vores langt større Mercury motorer. I tillæg får du her en påhængsmotor med lavtvandsbeslag og multitrim-positioner (på Mercury påhængsmotor  4 5 og 6hk modeller).

Påhængsmotor med intern og ekstern tank


Denne 6-hestes påhængsmotor har som standard en indbygget brændstoftank, en ekstern benzinhane og mulighed for at tilkoble en ekstern benzintank. Det at denne påhængsmotor har intern og ekstern tank, betyder at du ikke behøver at bruge en ekstern tank som tager plads mv. Skal du på langtur:) kan du ganske hurtigt tilslutte en ekstern tank, så rækkevidden forøges betragteligt.

Trim muligheder


Denne Mercury Motor er meget let at trimme, så der kan sejles på lavt vand. Denne Mercury påhængsmotor F6 MH har 6 manuelle trim indstillinger.

Let at starte


Motoren har det automatiske dekompressionssystem som reducerer den trækkræft der skal bruges for at starte motoren. Dermed bliver motoren væsentligt lettere at starte.

Brug for hjælp? 


Har du brug for hjælp til at finde den rigtige Mercury påhængsmotor? Kom forbi os på Bådebyggervej i Næstved – vi er altid klar på en bådsnak! Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail via vores kontaktformular – vi svarer næsten med det samme! Se også Mercury Påhængsmotor F30 ELPT her

ProduktDetaljer:
SKU 1F06201BL
GTIN 1F06201BL

Lignende produkter

Relaterede varer