Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Bådudstyr

Det bedste bådudstyr fra kendte mærker

Her i denne kategori finder du det bedste bådudstyr på markedet fra kendte mærker som bl.a. Mercury, Spinloc, Hempel, Jotun, International, Silwy m.m. For os har valget været nemt – da det bådtilbehør du finder online eller i vores marinebutik også er det bådudstyr vi selv vælger til egen båd. Vi er selv sejlere og passer godt på vores både, derfor er det vigtig for os at vores kunder føler sig trygge når de vælger at købe båd udstyr til egen båd her i vores online univers. Vi er et kompetent team der meget gerne hjælper dig med at finde det rigtige bådudstyr til din båd eller motor.

Mangler du rustfrie skruer, zinkanoder, yachtflag eller toiletslange? Vi har rigtig mange dele, dimser og dutter i vores marinebutik. Vi arbejder på højtryk for at få alt bådudstyr online – er du i tvivl om vi har varen i butikken, eller har problemer med at finde dit bådudstyr i kategorien? Besøg os på Bådebyggervej i Næstved – eller kontakt os her.

Bådudstyr til foråret – forårsklargøring af båd

Vi er et aktivt marinecenter som vinteren igennem står for forårsklargøring af både for bådejere. Her i vores online univers og finder du bådudstyr til bådpolering fra bl.a. Renskib – vi har bundmaling fra kendte mærker som bl.a. Jotun NonStop, Hempel og International Micron 350. I de forskellige underkategorier kan du i tillæg finde båd udstyr som polermiddel, sliberondeller og polermaskiner fra Mirka.

Flere bådejere vælger at bundmale båden om efteråret, noget du også med fordel kan gøre. Med bl.a. bundmaling fra Jotun kan du faktisk bundmale din båd op til 9 måneder før søsætning. Ønsker du at være i havnen som en af de første om foråret kan du altså med fordel bundmale din båd om efteråret! Er du i gang med forårsklargøring af din båd – er det naturlig at du også kigger til din bådmotor.

Måske har din bådmotor brug for eftersyn – eller et komplet servicekit? Nogle reservedele som med fordel kan skiftes i efteråret – og nogle reservedele som du tager i forbindelse med forårsklargøring af din båd om foråret. Vi har et stort udvalg af reservedele til bådmotor – bl.a. kan du finde reservedele og komplette servicekit til din bådmotor fra Svenske Orbitrade i denne kategori.

Bådudstyr til sommeren – bliv klar til sommeren med det rette båd udstyr

Endelig er det meste af forårsklargøring af båd over, båden bliver søsat, sejlsæsonen er i gang! Forhåbentligvis bliver det flere weekendture før sommerferien står for døren. Mangler du bådudstyr til sommeren? Skal der nye fendere til, eller har du brug for ekstra tovværk fra Liros? Er ankergrejet komplet? Hvad med din redningsvest? Vi anbefaler at du én gang om året giver din oppustelige redningsvest et serviceeftersyn – du kan faktisk få serviceret din redningsvest her i vores marinecenter. 

Det kan være at du har du brug ny for redningsvest til sejlferien? Husk du skal altid medbringe en redningsvest / svømmevest til det antal personer der er ombord i din båd – noget du kan læse mere om her. Vi har et stort udvalg af Spinlock og Baltic redningsveste her i shoppen og i vores marinebutik, bl.a. finder du Spinlock Deckvest Alto - helt perfekte til alle aktive vandsportsudøvere! Du er velkommen forbi – vi hjælper gerne med at finde det bådudstyr og den redningsvest som passer til dig.

Hvad med dine bådhynder? Det kan være at nye bådhynder skal med på sejlferien i år? Her i shoppen finder du bl.a. Kapok dobbelt bådhynder i blå, marine og sort. Kapok aXent bådhynder er 100% økologisk og har en utrolig siddekomfort. Blandt vores bådudstyr finder du også et stort udvalg i glas og skåle fra Tyske Silwy, alle komplet med indbygget magnet og bordskåner. Det sidste nye fra Silwy er den utrolige geniale og funktionelle kombinerede brødkurv og flaskeholder. Du kan se den her. Alpina Marine er som én af de få, forhandler av Magma grills – og har et udvalg af Magma grills til montering på båden i butikken. Magma grills er designet til både – og er et must til sommerens sejlferie:)

Tilbud på bådudstyr – findes det?

Findes der tilbud på bådudstyr? Ja – selvfølgelig gør det det! Alpina Marine har altid gode tilbud på bådudstyr og udvalgte varegrupper – afhængig af sæson. Du kan til enhver tid finde tilbud på bådudstyr både online og i vores fysiske marinebutik. Hvad der er på tilbud – afhænger af sæson. Ønsker du at holde dig opdateret på hvad vi har af tilbud på bådudstyr – kan du gøre det nemt ved at følge os på Facebook – eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Traditionen tro har vi altid gode tilbud på bundmaling om foråret – rigtig gode priser på bundmaling fra Hempel, Jotun og International. Du kan læse mere om vores kampagne på bundmaling her. Vi fører mærkevarer og det bådudstyr vi har på tilbud, er kun anerkendte mærker som vi selv ville bruge på egen båd.

Alpina Marine - om os

Alpina Marine åbnede marinecenter på Bådebyggervej i Næstved foråret 2020 - samme sted som tidligere AB Marine. Vi har løbende udvidet vores marinecenter - og tilbyder nu en full service løsning til sejlere. I tillæg til bådudstyr, service, reparation af båd og motor kan du hos os bl.a. bestille bådopbevaring, kortidsopbevaring af båd, bådpolering, rengøring af båd m.m, du kan læse mere her.

Med adgang direkte fra Næstved Kanal kan vi med vores egen Yachtkran løfte både op til 30 tons, sætte på stativ og køre direkte til indendørs eller udendørs bådopbevaring. Sejlbåde kan løftes med eller uden mast, ligesom vi kan afrigge med 30 meters høj mastekran.

Vi vil gerne være din foretrukne partner når du køber bådudstyr og tilbehør båd og motor. Hos os finder du flere tusinde varenummer fra bl.a. Mercury, Spinlock, Hempel, Vetus m.m. Vi har bl.a. 14  dages returret – som betyder at du har god tid til at se om din vare er som forventet. Du kan til enhver tid nå os på mail info@alpina-marine.dk hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi ønsker nemlig at du altid vil besøge os online eller i vores fysiske marinebutik når du har behov for nyt båd udstyr til din båd.

God fornøjelse!

Udvalgte kategorier