VI HAR KÆMPE BUNDMALINGSUDSALG I FORÅRET 2024

Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Stor bådudstyrsbutik - Besøg os på Bådebyggervej 1 i Næstved

Stor bådudstyrsbutik på Bådebyggervej 1 i Næstved
Stor bådudstyrsbutik på Bådebyggervej 1 i Næstved

Velkommen til Sydsjællands førende marinebutik i Næstved!

Her i vores fysiske marinebutik - beliggende på Bådebyggervej i Næstved, finder du det bedste udstyr til din båd og bådmotor. Vi er her for at hjælpe dig, uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder. Vi ved, at det kan være overvældende at navigere rundt i alle de forskellige kategorier, og har i tillæg til det du finder her på alpina-marineudstyr.dk - et kæmpe udvalg af rustfri skruer, bolte, spændebånd og zinkanoder i alle modeller og størrelser. I tillæg finder du Sydsjællands største udvalg af bådtilbehør fra førende producenter som f.eks:

 • Mercury og MerCruiser (autoriseret Mercury forhandler)
  - altid er stort udvalg af Mercury påhængsmotor i butikken, samt Ouicksilver reservedele
 • Bundmaling fra 
  - bl.a. Hempel, Jotun, International, samt malegrej og tilbehør
 • Renskib
  - miljørigtige produkter til kosmetisk bådpleje
 • Garmin Marine
  - Alpina Marine er Garmin Marine partner og installtør. Se bl.a. Garmin GPSMAP, Garmin ECHOMAP, AIS, GPS i vores marinebutik
  Læs mere om Garmin Marine her.
 • Mirka Polermaskine, polermiddel og polerpads
 • Raymarine
 • Liros
  - tovværk og liner
 • Redningsveste fra
  - Baltic og Spinlock
 • Orbitrade
  - reservedele og servicekit til Volvo og Yanmar bådmotorer
 • Fendere fra producenter som 
  - DanFender og Majoni
 • Silwy
  - unikke magnetiske glas, skåle og tilbehør
 • Yachtflag, signalflag, Magma grills, Kapokpuder m.m.

Alpina Marine åbnende marinecenter og marinebutik på Bådebyggervej i Næstved foråret 2020 - samme sted som tidligere AB Marine. Vi har løbende udvidet vores marinecenter - og tilbyder nu en full service løsning til sejlere. I tillæg til det bådtilbehør du finder i vores marinebutik, tilbyder vi løsninger som:

Med direkte adgang fra Næstved Kanal kan vi løfte både op til 30 tons, sætte på stativ og køre direkte til indendørs eller udendørs bådopbevaring. Sejlbåde kan løftes med eller uden mast, ligesom vi kan afrigge med 30 meter høj mastekran.

Vil tilbyder også serviceløft til eksempelvis inspektion af bund, reparationer, service eller skader på bund eller drev. 

Vi vil gerne være din foretrukne partner når du køber bådtilbehør og reservedele til båd og motor. Vi er selv sejlere, og det bådudstyr du finder her i marinebutikken - er netop bådudstyr vi brugen på egen båd. Det er meget vigitgt for os at de produkter som sælges her i vores marinebutik, har en kvalitet som vi kan stå inde for. Vi er et kompetent team der meget gerne vil hjælpe dig med at finde det rigtige bådtilbehør til din båd eller motor.

Åbningstider marinecenter

Alpina Marine er et aktivt marinecenter og du finder os næsten altid ude på pladsen. Portene ind på området er normalt åbne mellem 08:00 og 17:00. Åbningstider i vores marinebutik varierer i løbet af sæsonen, du vil altid finde opdaterede åbningstider på vores google profil. Er døren ind til marinebutikken lukket - ring blot på klokken:) Vores weshop er naturligvis altid åben! Bådejere med både til opbevaring på pladsen har egen kode og kan komme ind på området 24/7.

Tilbud på bådtilbehør og udstyr

Du vil altid finde tilbud på bådtilbehør og udstyr til din båd her i vores marinebutik. Tilbuddene vil varier i løbet af sæsonen. Hvis du vil sikre dig informationer om tilbud på bådtilbehør, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev - alternativt følge med på vores Facebook side. V fører mærkevarer og det bådtilbehør vi har på tilbud, er kun anerkendte mærker som vi selv vil bruge på egen båd. Udover at tilbyde produkter, har vi masser af informationer og tips til dig, bl.a. finder du informationer om bundmaling af båd her.

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper gerne! Om du er ny sejler, erfaren bådejer eller har gang i et større (eller mindre:)) renoveringsprojekt, deler vi gerne af vores viden. Vi vil gerne hjælpe dig videre - tilfredse kunder er vigtigt for os. Vi håber nemlig at du kommer igen. Vi håber også at du fortæller om os til andre!

Bliv gerne inspireret og velkommen til os!