Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Dan-Fender

Dan-Fender – dansk produceret fender

Her i denne kategori finder du vores udvalg af fendere fra Dan-Fender. Dan-Fender er en del af Dan-Hill Plast – en af verdens førende producenter af bøjer og fendere til marinesektoren, herunder lystbåde, fiskeri, flåde – og kystvagtfartøjer, offshore. m.m. Danske Dan-Hill er markedsledere grundet den høje kvalitet, det innovativt design og en enestående service, der eksporteres over hele verden. Dan-Fender har erfaring fra mere end 35 år med støbning af fendere og bøjer i meget høj kvalitet. I tillæg til fendere og bøjer er Dan-Hill en af Europas førende tekniske plastproducenter, med avanceret udvikling og produktionsudstyr.

Dan-Fender Heavy Duty

Du som sejler har behov for bedst mulig beskyttelse af din båd. I det store udvalg af fendere fra Dan- Fender finder du serien med Heavy Duty fendere. Disse fendere er produceret med solide øjne, i et meget stærkt og fleksibelt materiale og giver den bedste beskyttelse til din båd, under alle vejrforhold. Hver eneste Heavy Duty fender bliver testet for utætheder i vandtanke inden de bliver pakket – for at sikre den høje kvalitet.  

Dan-Fender Light

Serien med Dan-Fender light er alternativet fra Dan-Fender til en fender i god kvalitet samtidig en lavere pris. Dan-Fender light minder i designet om Heavy Duty fendere, dog uden de solide øjne og er dermed ikke en fender i to farver. Disse fendere leveres i 3 forskellige farver, nemlig hvid, navy og sort. Dan-Fender ligt starter i størrelsen 3x12 som passer til både op til 10 fod – til den største 8x27 som passer til både op til ca 35 fod. Vi har et stort udvalg af fendere i butikken samt her på alpina-marineudstyr.dk. Hvis det er en størrelse du søger og ikke kan finde, se i vores kategori med Majoni Fendere. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne!

Tilbud på Dan-Fender

Du vil ofte finde tilbud på Dan-Fender og ellers bådudstyr her på siden og i vores marinebutik i Næstved. Tilbuddene vil variere i løbet af sæsonen. Hvis du vil sikre dig informationer om tilbud på Dan-Fender, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev – besøge os i marinebutikken, alternativt følge med på vores Facebook side.

Fendere i flere størrelser, facon og farver

Hos os findere du fendere i flere størrelser, facon og farver. Vi har hvide fendere, sorte fendere og blå fendere som standard. Kan naturligvis også tilbyde røde fendere. Valg af fender og farve på fender er en smagssag – ofte vælger man en fender som matcher bådens farve.

Vidste du at.. fendere tidligere var vævet af reb i forskellige mønstre? Historisk interesserede bådejere bruger fortsat disse fendere. Der findes også fendere lavet af reb med korkfyld.

Brug for hjælp til at finde den Dan-Fender som passer til dig og din båd? Besøg gerne vores marinecenter på Bådebyggervej i Næstved. Du er også velkommen til at kontakte os her.

 • Dan-fender jordbær b75 hvid

  Dan-Fender

  Dan-fender jordbær b75 hvid

  Fendere

  1.219,00
  DKK

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På fjernlager

 • Jorbær fender b 60 hvid Ø 480 mm

  Dan-Fender

  Jorbær fender b 60 hvid Ø 480 mm

  Fendere

  785,00
  DKK

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På fjernlager