Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Kapok

Varenr. 1121290

Dobbelt Kapokpude SORT

339,00
DKK

På fjernlager Forventet levering: 5-7 hverdage (forespørg gerne inden ordre.)

Dobbelt Kapokpude SORT

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fragt til hele Danmark

    Du kan også altid hente gratis i vores butik på Bådebyggervej 1 i Næstved

  • Hurtig levering

    Vi sender varer afsted hver dag og hvis varerne er på lager kan du forvente levering efter 1-2 hverdage.

  • 365 dages returret

    Vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig.

Dobbelt Kapokpude SORT

Denne dobbelt kapokpude SORT er produceret i et helt enestående naturmateriale (som har en række fordelagtige egenskaber frem for bomuld eller syntetisk materiale) som traditionelt anvendes til fyld. Netop derfor passer kapokpude sort perfekt som bådhynder og til livet ombord på båden.

Vandafvisende dobbelt kapokpude i sort som kan flyde

Kapokfyld suger ikke vand! Derfor tørrer disse bådhynder hurtigt. Det er kun stoffet, der skal tørre. Du kan derfor bruge Kapok puder som hynder til båd i cockpittet eller på dækket.

Allergivenligt

Fibrene indeholder et bitterstof, der virker antibakterielt og antimikrobielt, så svampesporer, bakterier og husstøvmider har svære levevilkår i kapokken.

Økologisk og miljøvenlig dobbelt kapokpude

Kapok er et 100% økologisk naturmateriale! Der anvendes hverken kemikalier eller kunstgødning i produktionen eller forarbejdningen, der foregår manuelt og uden spildprodukter.

Kapokmaterialet

Kapokfibre er voksagtige hule rør med indkapslet luft, der giver en super isolerende effekt, som reflekterer kroppens varme på en behagelig måde. Samtidig er Kapok verdens letteste naturmateriale! Hele 6 gange lettere end bomuld og er silkeblødt og meget elastisk. Kapok har også en stor opdrift og flyder - derfor har kapokfyld også tidligere været anvendt i redningsveste. Kapokfibre høstes i hånden efter tidselplantens blomstring.

Som materiale er kapok meget taknemmeligt og nyttigt, da det ånder, har fremragende luftcirkulation, er tilpasningsdygtigt og vender altid tilbage til sit oprindelige volumen, når det tørrer.

Kapok helt perfekt bådhynder & cockpittet

Som bådhynde eller pude i cockpittet er disse kapokpuder altså fantastiske og vil give dig en god siddekomfort samtidig med at de ser rigtig flotte ud og kan fås i de farver du ønsker.

Specifikationer

Farve: Sort

Fyld: 100% ny kapok

Størrelse: 45 x 37+37 x 8 cm (dobbelt)

Yderstof: 65% polyester & 35% rayon

ProduktDetaljer:
SKU 1121290
GTIN 5707400086744

Relaterede varer