VI HAR KÆMPE BUNDMALINGSUDSALG I FORÅRET 2024

Spring til hovedindhold (tryk på Enter)
Varenr. 010-01884-01

Garmin ECHOMAP™ Plus 42cv

3.749,00
DKK

På fjernlager Forespørg på leveringstid inden ordre

Garmin ECHOMAP™ Plus 42cv En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur Lysstærk, refleksfri 4.3 tommers kombinationsenhed Omfatter GT-20 transducer... Læs mere

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • Fragt til hele Danmark

  Du kan også altid hente gratis i vores butik på Bådebyggervej 1 i Næstved

 • Hurtig levering

  Vi sender varer afsted hver dag og hvis varerne er på lager kan du forvente levering efter 1-2 hverdage.

Garmin ECHOMAP™ Plus 42cv

En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur

 • Lysstærk, refleksfri 4.3 tommers kombinationsenhed
 • Omfatter GT-20 transducer til Garmin CHIRP traditionelt ekkolod CHIRP ClearVü scanningsekkolod med monteringsbeslag til hæk og elmotor
 • Forudindlæst globalt baggrundskort; kompatibel med BlueChart® g3 og premium BlueChart® g3 Vision kort over kystområder med integreret Navionics® data og Auto Guidance1 teknologi
 • Indbygget Quickdraw Contours kortlægningssoftware opretter med det samme personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker
 • Del waypoints og ruter med andre ECHOMAP eller STRIKER enheder

At a Glance

Denne kompakte kombinationsenhed har mange indbyggede fordele. Den er nem at montere og endnu nemmere at bruge, og den har en lys 4.3" skærm, der er let at læse på en solrig dag på vandet. Den omfatter en GT20 transducer til traditionelt Garmin CHIRP ekkolod, der leverer en imponerende måladskillelse, og CHIRP ClearVü scanningsekkolod, der giver næsten fotografiske billeder af, hvad der er under båden. Den leveres med et forudindlæst globalt baggrundskort og er kompatibel med vores BlueChart g3 og premium BlueChart g3 Vision kort til kystområder med integreret Navionics data og Auto Guidance1 teknologi. Den har desuden Quickdraw Contours kortlægningssoftware, der med det samme opretter personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker. Du ejer disse kort, og du kan holde dem private eller dele dem med Quickdraw Community på Garmin Connect. Derudover kan du dele waypoints og ruter med andre ECHOMAP- eller STRIKER-enheder. En hurtigtudløsende holder giver dig mulighed for hurtigt at montere og frakoble din enhed fra holderen og strømforsyningen. Monteringsbeslag til hæk og elmotor medfølger.

Forskellen ved Garmin CHIRP

De indbyggede ekkolodfunktioner i ECHOMAP Plus 42cv omfatter vores traditionelle CHIRP ekkolod, som er en af de mest sofistikerede ekkolodsteknologier til fiskeri og sejlads. CHIRP traditionelt ekkolod giver utroligt klar måladskillelse og -definition, fordi den lægger endnu mere energi i målet end traditionelle ekkolod. Det giver også understøttelse af traditionelt ekkolod til Minn Kota® og MotorGuide® elmotorer med integrerede transducere.

!#172345%%alt%%#!

Klare scanningsekkolodsbilleder

Garmin CHIRP ClearVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk, bredt billede af det, der er under din båd. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og CHIRP ClearVü scanningsekkolod er kombineret i 1 transducer.

!#172347%%alt%%#!

Quickdraw Contours til oprettelse af dine egne kort

Du kan med det samme oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, og tilpasse dem, så de passer til dine behov. Det er dine kort - du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Quickdraw-fællesskabet på Garmin Connect.

!#172357%%alt%%#!

Opgrader til vores bedste kort på vandet

Opgrader til BlueChart g3 eller BlueChart g3 Vision², alle med integreret Navionics data, Auto Guidance teknologi og andre fantastiske funktioner. Et enkelt stik til microSD™ kort giver mulighed for at udvide hukommelsen ved køb af ekstra kort. Et enkelt stik til microSD kort giver mulighed for at udvide hukommelsen ved køb af ekstra kort. 

ECHOMAP Plus med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din ECHOMAP Plus kombinationsenhed godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af ledninger fra enheden, fordi ledningerne sættes direkte i holderen. Dette giver dig mulighed for hurtigt at montere og frakoble din ECHOMAP Plus fra holderen og strømforsyningen.

Udseende og ydeevne

Displaystørrelse, BxH 54 x 95 mm; 4,3" (105 mm) diagonalt
Displayopløsning, BxH 480 x 272 pixels
Fysisk størrelse (BxHxD) 102 x 204 x 04 mm
Receiver 5 Hz
Vandklassificering IPX7
Vægt

0,7 kg

Monteringsmuligheder Bøjle- eller planmonteret
Displaytype WQVGA-display

Kort og navigation

Ruter 100
Accepterer datakort 1 microSD kort, 32 GB maksimal kortstørrelse

Funktioner

Waypoints

5.000

NMEA 0183 kompatibel Ja
Understøtter GCV black box-ekkolod Nej
NMEA 0183 indgangsporte

1

Understøtter DSC (viser positionsdata fra DSC VHF-radio) Ja
Kompatibel med NMEA 2000® Nej
Kompatibel med ActiveCaptain ingen
Understøtter AIS (sporer målskibes position) Ja
Video output ports

Ingen

Garmin Marine Network™ porte

None

Understøtter GSD black box-ekkolod Nej
Kompatibel med Garmin SmartMode (skærmforudindstillinger, der kan tilpasses) Nej
Trådløs fjernbetjening Nej
Understøtter FUSION-Link kompatible radioer Nej
Kompatibel med GRID™ (Garmin Remote Input Device) Nej
Videoindgangsporte

Ingen

ProduktDetaljer:
SKU 010-01884-01
GTIN 753759185374
Oprindelsesland TW
Vægt 1710

Lignende produkter

Relaterede varer