Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Maling til dæk (skridsikring)

Find den perfekte maling til skridsikring af dækket på båden.

Uanset om du har brug for at beskytte dækket på din båd mod skader eller ønsker at give det et friskt udseende, så har du brug for den helt rigtige maling. Med et væld af forskellige produkter, farver og overflader på markedet, kan det godt være svært at finde den perfekte løsning. Vi hjælper dig med at navigere blandt de mange muligheder, så du kan finde den bedste maling til dit skridsikringsprojekt.

Glasperler og Coating: Find den Perfekte Maling Til Dæk Skridsikring

Kiwigrip, Hempels og andre malingstyper kan anvendes til dæk skridsikring. Glasperler og Coating er de mest populære malingstyper til skridsikring af dæk, da de giver et holdbart resultat. De kan bruges på en række overflader, deriblandt træ, glasfiber, aluminium og stål. Vi har et bredt udvalg af farver og teksturer, så du kan finde den perfekte løsning til netop din båd.

Hempel og Kiwigrip: Få optimal skridsikring med maling til dæk

Kiwigrip og Hempel er malingstyper, som er populære til skridsikring af dæk. Begge produkter er udviklet til at give optimal beskyttelse og skridsikring af dækket, og de er både holdbare og modstandsdygtige over for vejrforhold, UV-stråling og slid.

De er generelt lette at arbejde med og derfor er de meget populære blandt sejlere der leder efter en effektiv, holdbar og økonomisk løsning på nyt dæk på deres båd.

 • Hempel Anti-slip Perler 50 g

  Hempel

  Hempel Anti-slip Perler 50 g

  Maling til dæk (skridsikring)

  85,00
  DKK

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På lager